Spedition

Luftfragt:

Vi samarbejder med dedikerede luftfragtsspeditører der er IATA godkendte om luftfragt til og fra destinationer i hele verdenen.

Søfragt:

I samarbejde med specialiserede søfragt speditører og rederier arrangerer vi transport af containere til og fra hele verdenen. Vi forsøger altid at skitsere flere forskellige løsninger for vores kunder. Således at vi i samarbejde kan finde den optimale løsning på den enkelte sending.

Bil:

I videste muligt omfang arrangerer vi transporten uden omlæsning direkte fra afsender til destinationen.

Vores biler er udstyret så de kan læsse af. Enten med lift/palleløfter eller truck/palleløfter.
Hvis forholdene på destinationen kræver det kan vi arrangere omlæsning på mindre biler, således bliver levering i gågader og andre gader med restriktioner på bilernes størrelse muligt.

I Danmark, Sverige, Norge og det nordlige Tyskland foretages transporten primært med Direct’s egne biler. På andre europæiske destinationer benyttes primært danske vognmænd hvor bilerne disponeres fra Direct’s kontor.

Alle chauffører og vognmænd får en skriftlig instruktion fra Direct inden oplæsning.
Instruktionen angiver bl.a. retningslinjer for: læsning, losning og surring af godset. Samt advisering af ankomst og aflæsning, således at vi altid er orienteret om hvor langt bilen er.

Direct Kurer Service APS   Olgas Allé 11   6000 Kolding   Telefonnr: 26 15 34 34   E-mail: lager@directkurer.dk   Cookiepolitik